joi, 6 martie 2014

IT SIX Global Services deschide două programe de internship

IT Six Web AcademyZice lumea că IT Six Global Services deschide două programe de internship, unul pentru cei care doresc să fie inițiați în tainele testării programelor informatice (QA), iar celălalt pentru pasionații de Web Development axat pe dezvoltarea cunoștințelor de JavaScript, CSS și HTML.

Dacă dorești să te înscrii în programul de Web Development trebuie să știi că acesta se întinde pe o perioadă cuprinsă între 15 aprilie și 30 mai, iar scopul acestui program este de a te ajuta să-ți dezvolți abilitățile practice și de muncă în echipă pentru a putea ajunge pe viitor la standardele proiectelor reale. Ca să fii acceptat în acest program trebuie să ai cunoștințe minime de JavaScript, CSS, HTML, să ai o disponibilitate de aproximativ 4 ore pe zi, ambiție și voință pentru a învăța multe lucuri noi.
Este, de asemenea posibil ca la sfârșitul acestui program de intrernship să fii angajat în cadrul companiei IT Six.
Pentru a te înscrie în acest program trebuie să trimiți un email la office[at]itsix.com cu CV-ul tău și cu mențiunea că aplici pentru IT Six Web Academy.

IT Six QA Academy
De asemenea, dacă dorești să te înscrii în programul de QA, acesta durează aproxim o lună, în perioada 30 martie-30 aprilie și scopul acestuia este de a te ajuta să înțelegi noțiunile de bază ale testării de aplicații software. Acesta ar putea fi primul tău pas către o carieră în Asigurarea Calității Programelor Software (Software Quality Assurance). La sfârșitul programului vei primi un certificat de absolvire formal al Academiei de QA IT Six, primul program academic de acest gen din Craiova. Pentru a te înscrie în acest program trebuie să trimiți un email la office[at]itsix.com cu CV-ul tău și cu mențiunea că aplici pentru IT Six QA Academy.
Pentru cei care nu știu, IT Six Global Services este o companie din Craiova ce dezvoltă aplicații software la comandă, având contracte cu clienți din întreaga lume (Germania, SUA, Marea Britanie, Norvegia, etc.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu