luni, 28 aprilie 2014

A fost Blog Meet de Aprilie

Zice lumea că a fost Blog Meet de aprilie. De această dată am schimbat locația, nu am mai fost la Club 300, ci la Club Q. La apel au răspuns Rareș, Mădălina, Răzvan, Daniel, Andrei, Mircea, Marius și Tibi, Mihaela și cu mine. Dacă vă aduceți voi aminte, există un joc de fotbal care se joacă pe foaia unui caiet de matematică, acea foaie cu pătrățele, pe care se desenează un dreptunghi cu două porți și pornind de la centru trebuie să înscrii în poarta adversă tragănd liniuțe ( nu ca Mutu, da? ) între colțurile pătrățelelor mici. Spre dezamăgirea mea, am luat bătaie de la Răzvan, pentru că nu am acceptat să intru în „pat”, ajungând în situația de a nu mai avea pe unde continua spre poarta adversă.
Apoi, în timp ce ne-am delectat cu o delicioasă pizza, Blogatu ne-a povestit despre cum a decurs excursia la Strasbourg, unde s-a întâlnit întâmplător cu Daniel, iar Mircea ne-a oferit privilegiul de a fi primii beta-testeri pentru aplicația de mobil „Vreau pizza”.
Evident, cum era de așteptat, am continuat cu o partidă de bowling, unde Daniel ne-a făcut iar mucii cravată, dar sperăm ca să ne luăm revanșa data viitoare, cel mai probail pe 25 mai, însă a rămas să mai discutăm despre această dată, încă nu este bătută în cuie.
Cam atât am avut să vă povestesc dragii mei, despre acest Blog Meet, vă las cu pozele de la Daniel și vă urez o săptămână cât mai minunată.

2 comentarii:

  1. Deci zice lumea ca nu ai vrut sa faci un "pat" cu mine si ai preferat sa iei bataie. Asta este, cand refuzi "patul" unde toti "castiga" iei bataie. Per total a fost o super intalnire!

    RăspundețiȘtergere