sâmbătă, 21 martie 2015

O șansă în plus


IT SIX Web Academy 2015
Image courtesy of Pixomar at FreeDigitalPhotos.net
IT SIX Web AcademyZice lumea că IT SIX GLOBAL SERVICES oferă o șansă în plus studenților / absolvenților talentați din domeniul IT. Astfel, dacă ești pasionat de dezvoltarea site-urilor web și vrei să înveți lucruri noi, IT SIX îți propune un program de training pe o perioadă de aproximativ 45 de zile pe parte de tehnologii web: JavaScript, HTML și CSS. Aceasta este cea de-a doua ediție a acestui program de training, despre cea de anul trecut am scris aici. Ideea de bază este că la sfârșitul programului de training poți obține un job în cadrul companiei. Ca să aplici la acest program de training trebuie să îți trimiți CV-ul la hr@itsix.com cu mențiunea: „doresc să aplic la programul de training Web Academy” și, dacă se poate, poți atașa și link-uri/capturi către portofoliul tău existent.

IT SIX QA Academy
Dacă te simți mai orientat către partea de testare a aplicațiilor web (și nu numai), poți aplica la programul de training dedicat testerilor, urmând similar pașii de mai sus, însă specificând mențiunea „doresc să aplic la programul de training QA Academy”. Înscrierile se fac până la data de 3 aprilie, dar îți recomand să te grăbești, pentru că numărul de locuri este limitat.
Pentru cei care nu știu, IT Six Global Services este o companie din Craiova ce dezvoltă aplicații software la comandă, având contracte cu clienți din întreaga lume (Germania, SUA, Marea Britanie, Norvegia, etc.)

Un comentariu: