luni, 29 iunie 2015

Săptămâna americană la Lidl Craiova

Săptămâna americană la cinema Lidl Craiova
Zice lumea că vineri și sâmbătă, dorind să răsplătească fidelitatea clienţilor din Craiova, cei de la Lidl România au organizat câte o proiecţie de film în aer liber în parcarea magazinului de pe strada Maramureș nr.4 (Lidl Gară). Vineri seara publicul craiovean a putut viziona filmul Captain America, sub ameninţarea unor nori aducători de ploaie care n-au vărsat decât câţiva stropi. Astfel, numărul total
de locuri disponibile nu a fost ocupat la capacitate maximă. În schimb, sâmbătă seara, foarte mulţi craioveni și-au adus copiii la proiecţia filmului Teenage Ninja Turtles. Cei de la Lidl au fost foarte ospitalieri în ambele seri și au pus la dispoziția spectatorilor sucuri, apă plată și popcorn.

Săptămâna americană la cinema Lidl Craiova

Toate bune și frumoase cu excepția unor părinți/spectatori care nu prea au înţeles conceptul de cinema în aer liber și și-au aprins ţigările în mijlocul copiilor. Evident, au fost poftiţi să-și mute fundurile undeva mai în lateral unde să nu deranjeze pe nimeni (mulţumesc, Relu ! ). Și parcă aș mai fi vrut ca ecranul pe care s-a realizat proiecţia să fie ridicat puţin mai sus.
În rest, bucuria, veselia și distracţia au fost la ele acasă, nepoţelul meu Darius afirmând la un momentdat: "E cea mai bună seară a mea" :) Mai multe fotografii de la acest eveniment puteți viziona aici.

Săptămâna americană la cinema Lidl Craiova

După Săptămâna americană, la Lidl Craiova urmează Săptămâna franţuzească cu foarte multe sortimente de brânză, cașcaval și vin.
Personal, după Săptămâna americană cu peanut butter, popcorn și Captain America aș dori să urmeze Săptămâna oltenească cu praz, zaibăr și Nea Mărin miliardar. Voi ce alte produse tradiţionale oltenești mai știţi și le-aţi dori la promoţie?
Săptămâna americană la cinema Lidl Craiova
Săptămâna americană la cinema Lidl Craiova

2 comentarii:

  1. Mai, praz si zaibar mai la toamna, ca sa fie in sezon. Pana atunci sa degustam ceva gastronomie frantuzeasca, de bon gout :)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte buna initiativa a celor de la LIDL

    RăspundețiȘtergere