joi, 26 martie 2015

Se apropie Ora Pământului. Tu cum o sărbătorești?

Sâmbătă, 28 martie, sărbătorim Earth Hour 2015 - Ora Pământului (aka Terra), un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice.

duminică, 22 martie 2015

Halep - Jankovic live online la Dolcesport

Zice lumea că astă seară de la ora 20:00 Simona Halep o va întâlni pe Jelena Jankovic în finala de tenis de la Indian Wells. Personal, am vrut să urmăresc semi-finala cu Serena Williams (cea care nu s-a mai disputat) și nefiind abonat Telekom, implicit neavând postul Dolce Sport, nu mi-a rămas decât varianta online. Astfel, am intrat pe platforma www.dolce-sport.ro care m-a redirectat către site-ul telekomtv.ro. Cum sunt abonat Telekom mobile, am intrat în contul personal și am încercat să accesez din meniul „Canale” postul Dolce Sport, moment în care mi-a apărut un pop-up care îmi spunea ceva de genul: „Nu sunteți abonat la acest canal”, și atât. În momentul ăsta am renunțat și am încercat alte variante.

sâmbătă, 21 martie 2015

O șansă în plus


IT SIX Web Academy 2015
Image courtesy of Pixomar at FreeDigitalPhotos.net
IT SIX Web AcademyZice lumea că IT SIX GLOBAL SERVICES oferă o șansă în plus studenților / absolvenților talentați din domeniul IT. Astfel, dacă ești pasionat de dezvoltarea site-urilor web și vrei să înveți lucruri noi, IT SIX îți propune un program de training pe o perioadă de aproximativ 45 de zile pe parte de tehnologii web: JavaScript, HTML și CSS. Aceasta este cea de-a doua ediție a acestui program de training, despre cea de anul trecut am scris aici. Ideea de bază este că la sfârșitul programului de training poți obține un job în cadrul companiei. Ca să aplici la acest program de training trebuie să îți trimiți CV-ul la hr@itsix.com cu mențiunea: „doresc să aplic la programul de training Web Academy” și, dacă se poate, poți atașa și link-uri/capturi către portofoliul tău existent.

vineri, 13 martie 2015

Aveți tigăi ?

Arabesque - materiale de construcții
Ieri, împreună cu câțiva colegi din blogosfera caioveană am fost invitați la o vizită în exclusivitate la noul magazin Arabesque. Mă rog, ca locație e tot acolo unde știți voi că e Arabesque, la intersecția Bvd. Decebal cu str. Caracal, însă acum au amenajat un magazin special pentru persoanele fizice, pe sectorul de retail. Zic: „m-am scos, ăștia bagă mâine (n.r astăzi, 12 martie), la deschidere, tigăi”.